Rupelbrug Niel

40 jaar Hairhouse

 

Kapsalon Hairhouse in de E. Vanderveldelaan bestaat 40 jaar. Zaakvoerder Patrick Van den Bril, zelf al 41 jaar kapper, wou bij die gelegenheid medewerkster Patricia Huysmans, die 40 jaar in dienst is, in de bloemen zetten.

 

Lees het hele verhaal in volgende Rupelbrug.

 

Erfgoeddag met als thema 'Kiezen'

Het thema van de Erfgoeddag die dit jaar doorging op 22 april, was 'Kiezen'. In het gemeentehuis kon men na de opening de traditionele tentoonstelling bezoeken. Voor wie een en ander nog eens rustig thuis wil napluizen, is het boekwerk 'Oep d'Aa' nog steeds te koop.

 

Het hele verhaal in volgende Rupelbrug.

 

Cultuurdag schoolgaande jeugd

Tijdens de Cultuurdag 2018 werden dit jaar de leerlingen van het eerste en tweede leerjaar verwend met gevarieerde workshops in de KAN, de sporthallen, de GBS en de academie voor Muziek en Woord. In de namiddag werden ze in de turnzaal van de Veldstraat getrakteerd op een toneelvoorstelling.

 

Lees het hele verhaal in volgende Rupelbrug

 

Een selectie van sfeerbeelden in dit album.

 

Eerste mobiel recyclagepark op de Heideplaats

Tijdens de dinsdagmarkt op 24 april stond een mobiel recyclagepark opgesteld op de Heideplaats. Mensen die moeilijk naar het containerpark kunnen, konden er gratis terecht met kleine hoeveelheden - ongeveer een emmer vol - diverse afvalfracties.

 

Lees meer over het opzet in volgende Rupelbrug.