Rupelbrug Niel

Ludieke actie Campus Den Biezerd

t.g.v. Dikke Truiendag

 

Ter gelegenheid van de Dikke Truiendag (dinsdag 6 februari) voerden de leerlingen van TA Den Biezerd een ludieke actie. Eén leerling- vrijwilliger moest op 5 minuten tijd zoveel mogelijk klederen van vijf medeleerlingen aantrekken. Dhr. Van lent, leerkracht wetenschappen en voorzitter van de milieuwerkgroep van Campus Den Biezerd, beloofde een prijs aan de klas met een leerling met de meeste kledingstukken. Later in het schooljaar volgt nog een 'opruimactie' om de leerlingen meer milieubewust te maken.

 

Woonzorgcentrum vierde

Feest van de 3de leeftijd

In het Woonzorgcentrum werd op zondag 26 november het Feest van de Derde Leeftijd gevierd. Na een stemmige woord- en communiedienst, opgeluisterd door het Duo Kaylisch, werd aan de bewoners een receptie aangeboden.

 

Lees het hele verhaal in volgende Rupelbrug

 

Een selectie van sfeerbeelden in dit album

TA Den Biezerd hield Verwendag

Woensdag 7 februari organiseerden de leerlingen van de hoogste jaren Haartooi, Beautyklas en Voeding-Verzorging van TA Den Biezerd een Verwendag rond het thema 'Back to the 90's'. Met de opbrengst financieren zij hun GIP (Geïntegreerde Proef) die op 11 juni doorgaat in het WZC.

 

Lees het hele verhaal in volgende Rupelbrug

 

Een selectie van sfeerbeelden in dit album.

Leerlingen St.-Hubertusschool

maken kennis met Rode Kruis

Foto's: Rode Kruis Niel-Schelle

 

De leerlingen van het 6de leerjaar van de St.- Hubertusschool brachten een bezoek aan de lokalen van het Rode Kruis, waar ze van enkele Rode Kruis- vrijwilligers info kregen over de belangrijkste facetten van EHBO en over de werking van het Rode Kruis, zowel plaatselijk bij de afdeling Niel-Schelle als op een ruimer niveau.