Rupelbrug Niel

Cirkelfotografen stellen tentoon

 

Vijf Cirkelfotografen stellen nog tot 23 september hun kunstfoto's tentoon in het atrium van het gemeentehuis. Je kan er de kunstfoto's bewonderen die ze maakten tijdens het fotografieproject van Activiteitencentrum De Cirkel. Iedereen is er welkom tijdens de openingsuren van het gemeentehuis.

 

Lees het hele verhaal in volgende Rupelbrug.

 

Rode Kruis afdeling Niel - Schelle

reikt EHBO- brevetten uit

Ieder jaar organiseert de Rode Kruis afdeling Niel-Schelle een cursus EHBO. 7 cursisten behaalden het brevet van 'Helper'. Ze kregen dit vrijdagavond 1 juni op het gemeentehuis van Schelle uitgereikt door schepen Axel Boen. Slechts drie van hen konden op de uitreiking aanwezig zijn.

 

Het hele verhaal in volgende Rupelbrug.

 

E. Dewittstraat heropend

 

Na 8 maanden renovatiewerken, werd de E.Dewittstraat officieel heropend. Het buurtfeestje werd ingezet met een optreden van zangeres Tania. Daarna wandelden het gemeentebestuur en de bewoners de straat officieel in. Na het optreden van Think Twice werd de straat om 23u. opengesteld voor alle verkeer.

 

Lees het hele verhaal in volgende Rupelbrug

 

Eerste mobiel recyclagepark op de Heideplaats

Tijdens de dinsdagmarkt op 28 augustus stond het mobiel recyclagepark weer opgesteld op de Heideplaats. Mensen die moeilijk naar het containerpark kunnen, konden er gratis terecht met kleine hoeveelheden - ongeveer een emmer vol - diverse afvalfracties.

 

Lees meer over het opzet in Rupelbrug.