Rupelbrug Niel

Staatssecretaris voor de klas in

Campus Den Biezerd

Staatssecretaris voor bestrijding van sociale fraude, privacy en de Noordzee Philippe De Backer (Open Vld) stond voor de klas in Campus Den Biezerd. Hij deed de leerlingen van het zesde en zevende jaar nadenken over het gebruik van sociale media en gaf tips om de privacy van de gebruikers te vrijwaren. Deze tips zijn zeker ook nuttig voor de Rupelbruglezers, zodat u in de volgende editie een samenvatting vindt van de interessante uiteenzetting.

 

 

Woonzorgcentrum vierde

Feest van de 3de leeftijd

In het Woonzorgcentrum werd op zondag 26 november het Feest van de Derde Leeftijd gevierd. Na een stemmige woord- en communiedienst, opgeluisterd door het Duo Kaylisch, werd aan de bewoners een receptie aangeboden.

 

Lees het hele verhaal in volgende Rupelbrug

 

Een selectie van sfeerbeelden in dit album

Brunch

t.g.v. Dag van de Jeugdbeweging

De Jeugdraad bood in samenwerking met het gemeentebestuur de leiding van de Nielse Jeugdbewegingen Scouts Hellegat en Chiro Hiro een brunch aan. Ter gelegenheid van de Dag van de Jeugdbeweging werd de leiding bedankt voor hun volgehouden inzet.

 

Lees het hele verhaal in volgende Rupelbrug

Fotograaf Ludo Van den Sande

stelt tentoon in de bib

De bib. is nog steeds op zoek naar artistiek talent en stelt haar lokalen open voor diverse kunsttentoonstellingen. Bib- medewerker Paul Horemans beet de spits af met zijn tentoonstelling 'Een manier van kijken'. Nog tot en met 29 december is de tentoonstelling 'Fauna en Flora' te bezoeken tijdens de openingsuren van de bib.

 

In volgende Rupelbrug een voorstelling van de kunstenaar. U verneemt er meteen wat de vernissage zo opmerkelijk maakte.