Rupelbrug Niel

40 jaar Hairhouse

 

Kapsalon Hairhouse in de E. Vanderveldelaan bestaat 40 jaar. Zaakvoerder Patrick Van den Bril, zelf al 41 jaar kapper, wou bij die gelegenheid medewerkster Patricia Huysmans, die 40 jaar in dienst is, in de bloemen zetten.

 

Lees het hele verhaal in volgende Rupelbrug.

 

Rode Kruis afdeling Niel - Schelle

reikt EHBO- brevetten uit

Ieder jaar organiseert de Rode Kruis afdeling Niel-Schelle een cursus EHBO. 7 cursisten behaalden het brevet van 'Helper'. Ze kregen dit vrijdagavond 1 juni op het gemeentehuis van Schelle uitgereikt door schepen Axel Boen. Slechts drie van hen konden op de uitreiking aanwezig zijn.

 

Het hele verhaal in volgende Rupelbrug.

 

De wereld van Expo '58

 

Nielenaar François Van Kerckhoven stelde in WZC Familiehof in Schelle zijn derde boek met Expo '58 als onderwerp voor. Onder de titel 'De Wereld van Expo '58' biedt hij de geïnteresserden heel wat illustraties, feiten en weetjes.

Bij die gelegenheid toont hij een selectie uit zijn omvangrijke collectie met als pronkstuk een volledig gerestaureerde pousse-pousse.

 

Lees het hele verhaal in volgende Rupelbrug

 

Eerste mobiel recyclagepark op de Heideplaats

Tijdens de dinsdagmarkt op 24 april stond een mobiel recyclagepark opgesteld op de Heideplaats. Mensen die moeilijk naar het containerpark kunnen, konden er gratis terecht met kleine hoeveelheden - ongeveer een emmer vol - diverse afvalfracties.

 

Lees meer over het opzet in volgende Rupelbrug.