Rupelbrug Niel

Laatste update: 3 augustus 2020

activiteitenkalender

De veiligheidscel Rupel (Hemiksem, Schelle, Niel, Boom, Rumst) en Aartselaar verplichten vanaf zaterdag 25 juli het dragen van een mondmasker voor iedereen vanaf 12 jaar op alle openbare plaatsen in deze gemeenten.

De algemene verplichting is bovendien meteen heel duidelijk voor iedereen: verlaat je je woning, dan doe je een mondmasker aan. De algemene mondmaskerplicht (vanaf 12 jaar) is van kracht vanaf zaterdag 25 juli op het volledige grondgebied van de gemeenten van de politiezone Rupel en in Aartselaar.
De politie zal onmiddellijk actief controleren of de mondmaskerplicht wordt nageleefd. De eerste dagen zal de controle een eerder sensibiliserend karakter hebben. 

Boetes zullen nog niet meteen uitgeschreven worden, tenzij voor wie halsstarrig de verplichte maatregelen negeert. Er zijn ook een aantal uitzonderingen op de nieuwe regel. Zo hoef je bij het sporten, fietsen of joggen geen mondmasker te dragen.
Ook bij bepaalde medische aandoeningen of fysiek zwaar werk kan een uitzondering gemaakt worden.


Het is evident dat heel wat activiteiten werden geannuleerd. We moeten dus noodgedwongen onze activiteitenkalender weer 'on hold' zetten.

Geannuleerd

Alle festiviteiten geannuleerd


U merkt een fout in de aankondigingen?

U had graag een activiteit toegevoegd gezien?

U wenst een affiche te bezorgen voor de gedrukte Rupelbrug?


Alle info welkom: bert.vinck@telenet.be - 03/888.76.52 - 0478/82.23.42

Copyright © All Rights Reserved