Opendeur bij KNRS

KNRS (3)
KNRS (6)
KNRS (7)
KNRS (8)
KNRS (11)
KNRS (12)
KNRS (13)
KNRS (14)
KNRS (17)
KNRS (18)
KNRS (9)
KNRS (15)
KNRS (16)
KNRS (4)
KNRS (1)
KNRS (2)
KNRS (5)
KNRS (10)
KNRS (22)
KNRS (19)
KNRS (20)
KNRS (21)

In de hoop op fraai lenteweer hadden de Koninklijke Nielse Rupel Sneppen hun eerste opendeurdag na corona gepland op zaterdag 4 mei. Ze hadden de geïnteresseerden een tochtje op de Rupel beloofd met de C-10 het 'Snepke', een kano-tienzitter die eigendom is van de club. Helaas waren de weergoden KNRS niet gunstig gezind en konden slechts enkele afvaarten doorgaan.

Het hele relaas in Rupelbrug.

Met dank aan Theo Claessens voor de foto's

 

Leerlingen van TA Den Biezerd lazen voor

TA - Voorlezen (1)
TA - Voorlezen (2)
TA - Voorlezen (7)
TA - Voorlezen (8)
TA - Voorlezen (9)
TA - Voorlezen (4)
TA - Voorlezen (3)
TA - Voorlezen (5)
TA - Voorlezen (6)

Leerlingen van TA Den Biezerd bezorgden een hartverwarmend literair moment aan kleuters en senioren. Ze gingen voorlezen in Kinderdagverblijf ‘t Speelnestje in de Korte Hamelweg en Woonzorgcentrum  Maria Boodschap.

Volledig verslag in Rupelbrug

 


Samana: Bingo!

Samana (3)
Samana (14)
Samana (9)
Samana (16)
Samana (15)
Samana (11)
Samana (13)
Samana (12)
Samana (10)
Samana (8)
Samana (7)
Samana (6)
Samana (5)
Samana (4)
Samana (2)
Samana (1)

Samana, bij het publiek eerder bekend als ‘Ziekenzorg’, hield haar Bingo- namiddag in zaal Keizershof. Bingo is slechts één van de vele activiteiten van Samana, maar wellicht de meest bekende. De vereniging die werkt onder de koepel van de CM (Christelijke Mutualiteit) heeft een vaste ‘kern’ van 15 vrijwilligers-ziekenbezoekers voor momenteel 138 ‘leden’.

Verslag in Rupelbrug

Eerste 'Klimaattafel' voor Niel

Klimaattafel (2)
Klimaattafel (1)
Klimaattafel (3)
Klimaattafel (5)
Klimaattafel (4)

De gemeente en het Energie(K)huis lieten de geïnteresseerden op een infoavond die doorging in natuur.huis De Paardenstal op Hellegat kennis maken met de diensten van het Energie(K)huis en de leningen en premies waarop je beroep kunt doen. Een renovatiecoach gaf gratis advies en wie geen directe renovatieplannen heeft, maar wel tips wenste om de energierekening te verlagen, was ook van harte welkom. IGEAN, het Energie(K)huis van de Nielenaar, bood gratis advies en begeleiding.


Het hele relaas in Rupelbrug