Rupelbrug Niel

Sudoku Vakantienummer


In de opgave in het vakantienummer stond een fout, waardoor de Sudoku onoplosbaar werd. Dank aan diegenen die ons daarvoor contacteerden.

Je vervangt de voorgedrukte 2 in de 4de rij, 2de kolom in 3. De Sudoku is dan tot een goed einde te brengen.

 

En dan natuurlijk insturen voor 15 augustus indien u kans wil maken op een sixpack bieren van Heymissen!

 

Zomerbar 'Hellegathof' bij Pegode

Pegode  1
Pegode  5
Pegode  7
Pegode  6
Pegode  9
Pegode  3
Pegode  4
Pegode  8

Sinds 1 juli en tot 27 september runt Pegode op Hellegat haar Zomerbar in samenwerking met Brouwerij De Klem. In het Hellegathof dat vanaf de Rupeldijk toegankelijk is, kan u terecht van woensdag tot zondag van 12 tot 24u. Een 250 mensen kunnen zittend genieten van een drankje op een veilige manier en volgens de veiligheidsvoorschriften die gelden in de strijd tegen Covid-19.


Lees het hele verhaal in volgende Rupelbrug

Vlotter neemt pastorij in concessie

Vlotter (11)
Vlotter (1)
Vlotter (2)
Vlotter (8)
Vlotter (4)
Vlotter (3)
Vlotter (5)
Vlotter (7)
Vlotter (9)
Vlotter (15)

De pastorij wordt omgevormd tot een klassieke brasserie gecombineerd met een ontmoetingsruimte voor lokale bewoners en bedrijven. Vlotter Facilities en 3Hoek gingen daartoe een samenwerkingsverband aan. Op het gemeentehuis werd de overeenkomst ondertekend door het gemeentebestuur en de verantwoordelijken van Vlotter, die het pand gedurende 30 jaar in concessie krijgen. De opening is voorzien voor 2023.

Lees het hele verhaal in volgende Rupelbrug.

Miraggio- wandeling

Miraggio (5)
Miraggio (7)
Miraggio (8)
Miraggio (9)
Miraggio (10)
Miraggio (6)
Miraggio (12)
Miraggio (1)
Miraggio (4)
Miraggio (11)
Miraggio (2)

Freelance fotograaf Eli Verheyen, stelde eerder tentoon in de bib en in de rotonde. Onder de titel ‘Miraggio’ toonde hij een reeks foto’s waarvan de locaties werden gemanipuleerd, maar die voor de rasechte Nielenaar zeker herkenbaar zijn. Tijdens deze laatste tentoonstelling konden de bezoekers hun favoriete foto’s kiezen middels een stemformulier. De acht met de meeste stemmen kregen een plaats op de locatie van het originele gebouw. Kunstenaar Eli Verheyen werkte een wandeling van ca. 8 kilometer uit langsheen de diverse locaties.

Copyright © All Rights Reserved